+36 30 330 3816 info@workstreet.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK

 

HR Tanácsadás

Vállaljuk cégek személyügyeinek intézését, munkaszerződések megírását és a teljes munkaügyi dokumentáció elkészítését. Igény esetén HR és Cafeteria tanácsadást végzünk segítve és tehermentesítve ezzel partnercégeink HR osztályának működését.

 

Munkaerő-kölcsönzésMunkaerő-közvetítés (belföldre és külföldre egyaránt)

Ha cége működéséhez új munkaerőre van szüksége, mi megkeressük Önnek. Legyen szó fizikai munkaerőről, vagy szellemi tevékenységről, irodai munkáról, több száz fős adatbázisunk naprakész adatokkal áll a rendelkezésünkre, melynek segítségével gyorsan tudunk mozgósítani munkavállalókat minden szakterületre. A néhány órás helyettesítéstől kezdve a hosszú távú foglalkoztatásig széleskörű megoldási lehetőségeket kínálunk.

A keresés-kiválasztási folyamat során az adatbázisos keresések mellett hirdetések útján is közzétesszük az állásajánlatokat, illetve direkt megkeresésekkel olyan szakembereket is felkutatunk, akik jelenleg még állásban vannak, de már gondolkodnak azon, hogy esetleg munkahelyet váltanának. Ezeknek a módszereknek a segítségével hatékonyan, akár néhány napon belül is tudunk szakembert biztosítani az egyes pozíciókra vonatkozóan. Az általános tapasztalatunk viszont az, ha hosszú távra tervezve stabil és elkötelezett munkavállalóra van szüksége a cégeknek, akkor a keresés-kiválasztási folyamatra érdemes nagy hangsúlyt, különleges odafigyelést és nem utolsó sorban elég időt  szentelni. 6-8 hétre mindenképpen szükség van egy igényes és munkájához értő munkavállaló felkutatásához. Ez idő alatt idő alatt az önéletrajzok előszűrése, az első telefonos, majd a személyes, kompetencia és egyéb készségek mérésére szolgáló interjúk kerülnek lebonyolításra. Pontos profilt és személyes értékelést készítünk a jelöltjeinkről, akik közül a három legjobbat mutatjuk be a partnereink számára, hogy időt megtakarítva csakis a legjobbakkal találkozzanak. Ha sikerül választani a három jelölt közül, akkor zárul csak le a megbízásunk. A munkaszerződés megkötésétől számítva 3 hónapig garanciát vállalunk a munkavállalóinkra. Amennyiben mégsem felel meg az elképzeléseinek a kiválasztott munkavállaló, egy alkalommal megismételjük a teljes keresés-kiválasztási folyamatot térítésmentesen.

Mivel sikerdíjas módszerrel dolgozunk, ezért Önnek csak akkor kell fizetnie, ha megtaláltuk az Ön számára legmegfelelőbb jelöltet, és Ön munkaszerződést is kötött vele, vagy igény esetén a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunkat igénybe véve mi magunk kötünk vele munkaszerződést az Ön megbízásából.

 

Vezető kiválasztás, fejvadászat

Vezetőt, managert kiválasztani mindig nehéz feladat, hiszen az adott pozíció hatalmas felelősséggel is jár. Nagyon fontos, hogy a megfelelő ember kerüljön a megfelelő helyre. A fejvadászat során összetettebb kompetencia és személyiség elemzést igényelnek az interjúk, sokkal körültekintőbben kell eljárni, mint egy általánosabb pozíció esetében. A hirdetések és az adatbázisos keresés ezeknél a pozícióknál már nem elegendőek, más módszereket, direkt megkereséseket kell alkalmazni a jelöltek felkutatásánál.

Ha olyan vezető beosztású kollégára van szüksége, akire rábízhatja cégügyeit, adott esetben akár az egész vállalat működtetését, keressen minket, segítünk megtalálni Önnek a legmegfelelőbb szakembert.

 

ÁllásinterjúMunkaerő-kölcsönzés

A munkaerő-kölcsönzés egy olyan világszerte elterjedt, szigorú törvényi keretek között szabályozott gazdaságos és költség-hatékony megoldást kínáló foglalkoztatási forma, melynek keretében a Munkaerő-kölcsönző cég (Kölcsönbeadó) – jelen esetben a Workstreet HR Solutions Kft. a vele kölcsönzés céljából munkaviszonyban álló munkavállalót meghatározott időre és munkavégzésre átengedi a Megbízó cégnek (Kölcsönvevő). A munkaerő-kölcsönző cég ebben a foglalkoztatási formában átvállalja a Megbízó partnercégétől a teljes munkaügyi folyamatot: a munkavállaló ki- és beléptetésének adminisztrációját, a munkaszerződések előkészítését, megkötését, meghosszabbítását, a bérszámfejtés és TB ügyintézés teljes körű ellátását, a munkabérek, munkáltatói és munkavállalói járulékok könyvelését és elutalását, személyügyi nyilvántartások vezetését, igény szerint cafeteria-rendszer működtetését. A munkáltatói jogokat és kötelezettségeket a Munkaerő-kölcsönző cég (Kölcsönbeadó) és a Megbízó cég (Kölcsönvevő) közösen és megosztva gyakorolják, a Megbízó cég (Kölcsönvevő) határozza meg például a munkavállaló pontos feladatkörét, munkaidejét és a munkavégzés helyét.

Munkaerő-kölcsönzési tevékenységet csak belföldi székhelyű, a tagok korlátolt felelősségével működő gazdasági társaság, vagy szövetkezet folytathat abban az esetben, ha megfelel, és eleget tesz a törvényi és jogszabályi előírásoknak /pl. előzetesen zárolt vagyoni biztosítékkal rendelkezik/, és a székhelye szerinti illetékes munkaügyi központ nyilvántartásba vette.

Nyilvántartási számaink: PEM/01/004567-1/2015-838, PEM/01/004566-1/2015-1073

A munkaerő-kölcsönzés jogi hátteréről bővebb információkat a Munka törvénykönyvének XI. fejezetében talál.

 

Bérszámfejtés és TB ügyintézés

Vállaljuk cégek munkavállalóinak bérszámfejtését és TB ügyintézését, cafeteria-rendszer kialakítását és működtetését. Szakképzett bérszámfejtőink és TB ügyintézőink naprakész ismeretekkel rendelkeznek, folyamatosan követik a munkajogi és törvényi változásokat, éppen ezért munkánk minőségére garanciát vállalunk.

Cégünk a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. ügyviteli rendszerét használja, melynek segítségével professzionális munkát tudunk biztosítani partnercégeink számára. Szolgáltatásunk keretében elvégezzük a munkavállalók hivatali bejelentését, kezeljük a jelenléti íveket, a szabadság-nyilvántartásokat, kiállítunk munkáltatói igazolásokat, elkészítjük és beküldjük a havi bevallásokat, előkészítjük a járulékutalásokat, munkaviszony megszűnése esetén a kilépési dokumentumokat.

 

Tréningek, képzések szervezése és lebonyolítása

Legnépszerűbb tréningjeink:

  • Kommunikációs tréning
  • Értékesítési és ügyfélkezelési tréning
  • Csapatépítő tréning

 

Szolgáltatásainkra vonatkozóan kérje egyedi árajánlatunkat!