+36 30 330 3816 info@workstreet.hu

 

Cégünk, a Workstreet HR Solutions Kft., mint a Workstreet Consulting Kft. HR üzletágának jogutódja az egyik legdinamikusabban fejlődő munkaerő-kölcsönző, munkaerő-közvetítő és fejvadász cég Magyarországon. Büszkék vagyunk rá, hogy a 100%-ban magyar tulajdonú cégünk több mint kilenc éve van jelen a magyar és az európai munkaerőpiacon. Több száz álláskeresőnek segítettünk már elhelyezkedni, és rengeteg partnercégünknek segítünk folyamatosan megtalálni a profiluknak legmegfelelőbb munkavállalókat.

 

HRMunkánk igényességét és megbízhatóságát sikeres vállalati filozófiánknak is köszönhetjük, melynek alappillérei a professzionizmus, a minőség és az innováció nagyban meghatározzák üzleti stratégiánkat és mindennapi életünket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai igényességre, a határidők pontos betartására és a lelkiismeretes munkavégzésre. Ember- és ügyfélközpontú szemléletünkkel, precíz és pontos munkavégzésünkkel hosszú távú, stabil ügyfélkapcsolatok kiépítésére törekszünk.

 

Munkánk során alapvető feladatunknak tartjuk ügyfeleink piaci igényeinek teljes körű kielégítését, megbízóink humánpolitikai elképzeléseinek megvalósítását, partnercégeink munkájához és eredményes vállalati működéséhez szükséges szakemberállomány, és a hozzá tartozó komplett adminisztrációs háttér biztosítását, továbbá a munkakeresők sikeres elhelyezkedésének elősegítését.

 

Legfontosabb szolgáltatásaink:

  • HR Tanácsadás
  • Munkaerő-kölcsönzés
  • Munkaerő-közvetítés (belföldre és külföldre egyaránt)
  • Vezető kiválasztás, fejvadászat
  • Bérszámfejtés és cafeteria-ügyintézés
  • Tréningek, képzések szervezése és lebonyolítása

 

Magán-munkaközvetítői és munkaerő-kölcsönzői nyilvántartási számaink: PEM/01/004567-1/2015-838, PEM/01/004566-1/2015-1073